Պատրաստում ենք բլիթներ Անահիտ Գրիգորյանի հետ

Աշնանային մանկավարժական ճամբարի ընթացքում տիար Բլեյանի ուղեկցությամբ ունեցանք աշխատանքային այց Դդմաշենի ուսուցչաց տուն,հանդիպում Գագարին կլաստերի դպրոցների խոհարարների հետ,որտեղ պատրաստեցինք առողջ բլիթներ,վարպետաց դասը վարում էր Անահիտ Գրիգորյանը՝հացի տեխնոլոգ,առողջ ապրելակերպի ջատագով։

Հենց այդ օրը պայմանավորվեցինք՝ հանդիպել Սեբաստացի կրթահամալիրում,ավագ և միջին դպրոցների ընտրությամբ խոհարարության խմբերի սովորողների հետ պատրաստել այդքան համեղ և օգտակար բլիթները։

Նոյեմբերի 29-ին

Հանդիպում շրջայց Սեբաստացի մոլլում 12:15

Քայլքով դեպի Մայր դպրոց 12:45

Նախագծի միջավայրը՝ավագ դպրոցի խոհանոց ակումբ 13:00

Անհրաժեշտ մթերք՝

  • Կտավատ
  • Դդմի սերմ
  • Արևածաղկի սերմ
  • Օրեգանո
  • Ցորենի ամբողջահատիկի ալյուր
  • Գետնախնձորի օշարակ
  • Քունջութ
  • Կարագ
  • Փխրեցուցիչ

Մասնակիցներ՝

  • 9-11-րդ դասարանների ընտրությամբ խոհարարության խմբի սովորողներ՝պատասխանատու՝ Վիկտորիա Հակոբյան
  • 6-8-րդ դասարաններում ընտրությամբ արտադրական խոհանոց խմբի սովորողներ պատասխանատու՝Գոհար Եղոյան
  • 6-9-րդ դասարաններում առողջագիտություն տեխնոլոգիական խմբի սովորողներ ատասխանատու՝Քրիստինե Սահակյանց

Оставьте комментарий

Создайте бесплатный сайт или блог на WordPress.com.

Вверх ↑

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы