9-րդ դասարանների ընտրությամբ դասընթաց։խոհարարություն

Ընտրությամբ առարկային վերաբերող խնդիրներ՝

  • Խոհարարություն ընտրած սովորողների հետ աշխատելու հիմնական խնդիրը գործնական աշխատանքների համար ձեռք բերվող մթերքն է։Հաճախ ծրագրով որոշված ապրանքները կրթահամալիրի գնումներով հնարավոր չէ կազմակերպել։

Ինչպես նպաստել, որ սովորողը անվրեպ հաճախի դասերին, իր նախասիրությունը հետագայում դարձնի մասնագիտական կողմնորոշում՝

  • Անցյալ տարվա փորձից ելնելով փաստեմ ,որ սովորողներին ոգևորում է գործնական աշխատանքը մասնագետի հետ,վարպետաց դասերը,արտադպրոցական այցերը ռեստորանային խոհանոցներ,որտեղ պրոֆֆեսիոնալիզմը ակնհայտ է։

Սեբաստացու օրեր՝

Ավանդույթ դարձաց հարիսայի ծեսը կազմակերպելու ենք խոհարարություն ընտրած սովորողների հետ։

Հունվարյան Ճամբարին ընտրությամբ դասընթացների ներկայացում

Оставьте комментарий

Создайте бесплатный сайт или блог на WordPress.com.

Вверх ↑

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы