Սառցե ծիածան ։Նախագիծ առողջության համար։

Ճիշտ սառեցված մթերքը ապահով է և առողջարար բոլոր տարիքի մարդկանց համար


Իրականացման տևողությունը ՝ օգոստոս․սեպտեմեր,հոկտեմբեր
Նպատակը ՝երեխաները հաճախ չեն սիրում ուտել առողջ սնունդ ,հատկապես ձմռանը երբ միրգ,բանջարեղեն,հատապտուղների տեսականի չկա ,օրգանիզմը պահանջում է գույներ,վիտամիններ և ահա ամառվա ընթացքում իրենց ձեռքով սառեցված մթերքը լավագույնը կապահովի վիտամինային պաշարը։ Սառեցված մթերքը առողջ տարբերակ է պահածոյացված մթերքի փոխարեն,առանց շաքարի,առանց ջերմամշակման ձմռանը օգտագործել տարբեր նպատակներով՝ թարմ կոմպոտների,յուգուրտների,մրգային ժելեների, մրգային սմուզիների պատրաստման համար։


Նախագծի ընթացքում նախատեսվում է սովորողի մեջ ձևավորել առողջ սնվելու մշակույթ։
Միջավայրը խոհանոց ակումբ
Անհրաժեշտ գործիքները՝ 2 չափի խորը տարա,սկուտեղ,զիփ տոպրակ,դանակ
Կիրառվող մեթոդները՝ պարտադիր է սառեցումը իրագործել սառցախցիկում,որը ունի նո ֆրոստ համակարգ և ապահովում է- 21 աստիճան։

  •  

Նախագծի իրականացման ընթացքը մթերքի ձեռքբերում, մշակում ,սառեցում,փաթեթավորում

Նախագծի ընթացքում նախատեսվող ուսումնական ճամփորդություն՝ Արատեսի դպրական կենտրոն ,մթերային շուկա,

Նախագծի ամփոփում , գնահատում (լրացվում է նախագծի ավարտից հետո)

  • արդյունքներ (ստեղծված ուսումնական նյութեր…….)
  • գնահատում (ձեռք բերած կարողություններ, հմտություններ, արդյունավետություն, արձանագրված հաջողություններ, ձախողումներ………)

Նախագծի արդյունքների հրապարակում, տարածում

Оставьте комментарий

Создайте бесплатный сайт или блог на WordPress.com.

Вверх ↑

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы