Նպատակը ՝ Պահպաանել մրգերն ու բանջարեղենները առանց վնասակար հավելումների
Նախագծի ընթացքում նախատեսվում է՝ բնական արտադրանքը փաթեթավորել կրաֆտ թղթով, որպես նվեր առաջարկել կրթահամալիրի հյուրերի համար։
Միջավայրը ՝ Ավագ դպրոցի խոհանոց-ակումբ
Անհրաժեշտ գործիքները՝ Չրի սարք,տախտակ,դանակ
Կիրառվող մեթոդները՝ Մթերքի չորացում առանց հավելումների
Նախագծի ամփոփում , գնահատում (լրացվում է նախագծի ավարտից հետո)
- արդյունքներ (ստեղծված ուսումնական նյութեր…….)
- գնահատում (ձեռք բերած կարողություններ, հմտություններ, արդյունավետություն, արձանագրված հաջողություններ, ձախողումներ………)
նախագծի արդյունքների հրապարակում, տարածում
Оставьте комментарий