Արտադրական նախագիծ։ Բնական Չիփսեր

Մրգային չիփսերը նոր մշակույթ են արտադրական ոլորտում

Նպատակը ՝ Պահպաանել մրգերն ու բանջարեղենները առանց վնասակար հավելումների

Նախագծի ընթացքում նախատեսվում է՝ բնական արտադրանքը փաթեթավորել կրաֆտ թղթով, որպես նվեր առաջարկել կրթահամալիրի հյուրերի համար։

Միջավայրը ՝ Ավագ դպրոցի խոհանոց-ակումբ

Անհրաժեշտ գործիքները՝ Չրի սարք,տախտակ,դանակ

Կիրառվող մեթոդները՝ Մթերքի չորացում առանց հավելումների

Նախագծի ամփոփում , գնահատում (լրացվում է նախագծի ավարտից հետո)

  • արդյունքներ (ստեղծված ուսումնական նյութեր…….)
  • գնահատում (ձեռք բերած կարողություններ, հմտություններ, արդյունավետություն, արձանագրված հաջողություններ, ձախողումներ………)

նախագծի արդյունքների հրապարակում, տարածում

Оставьте комментарий

Блог на WordPress.com.

Вверх ↑

Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы